Gå til hovedinnhold

Crunchy julegavetips

Grønne mammaer ønsker seg først og fremst miljøvennlige og økologiske gaver. Andre stikkord er kortreist, gjenbruk eller hjemmelaget.

Kombucha te



Kombucha te er i skuddet som aldri før og en populær drikk blant helsebeviste mennesker. Dyrt er det også, men ikke hvis du lager det selv. Da kan din kjære crunchy-venn lage så mye kombucha te hun ønsker, og du kan komme på besøkt og smake :)


Brukte gaver



Her kan du slippe skikkelig billig unna, bokstavelig talt. Svært få vil bli oppriktig glad for en brukt ting, men en ekte cruncher vil synes det er stor stas. Pent brukte klær, bøker eller en gammel grammofonplate kan få naturbarnets hjerte til å banke litt ekstra. Gi bort noe som har vært ditt eller kjøp noe i den lokale bruktbutikken (feks en av Røde Kors sine).


Hjemmelaget



Er du glad i å strikke eller har du laget syltetøy av bringebærene du plukket i høst? En slik hjemmelaget gave vil garantert falle i smak. Hjemmestrikkede pulsvarmere, ett maleri signert av deg eller hva med te fra hjemmedyrkede urter? Hjemmelaget sjokolade med chili er også ett hot tips :)



Mest populære innlegg:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

Romantiske gavetips til Valentines day!

Valentines day er en fin anledning til å gjøre litt ekstra stas på kjæresten og deg selv. Lag en god middag, se en romantisk film og ikke glem å brenne levende lys . Her er fire sexy gavetips som passer både til han og henne: Fifty Shades Of Grey - boken alle prater om! En av de mest sexy romanene som finnes på markedet. Kan gjerne leses sammen med kjæresten <3 Og etter at dere har lest boka har dere kanskje lyst til å prøve noen av disse lekene ? Stay playful - Frekt og søtt erotisk spill på norsk.  Kan gjøre Valentines day til en utforglemmelig kveld! Kroppsmaling sjokolade - mørk sjokolade til å smøre på kjæresten. Mmm :) Varmende massasjeolje - gi kjæresten din en deilig massasje med denne varmende massasjeoljen. Anbefales virkelig :)

Julekalender til småbarnsmødre

Denne julekalenderen kunne like gjerne hett "24 måter å vise at du elsker henne på": Luke 1: Sov så lenge du vil i dag Luke 2: Frokost på sengen Luke 3: 20 min hodebunnsmassasje Luke 4: Alene hjemme søndags formiddag Luke 5: En hel dag uten bleieskift Luke 6: Middag på restaurant i kveld (barnvakt er ordnet) Luke 7: 30 min ryggmassasje Luke 8: Tur på spa med venninner Luke 9:  En hel natts søvn Luke 10: Sov så lenge du vil + frokost på sengen Luke 11: Svigermor passer ungene Luke 12: Sove til kl 10 inkl dusj og kaffe alene Luke 13: Frisørtime kl 13 Luke 14: 20 min fotmassasje i kveld Luke 15: En lørdags formiddag shopping alene Luke 16:  Sov en time til Luke 17: 30 min nakkemassasje Luke 18: Bok, pledd og kaffe i to timer Luke 19: Hudpleieren venter på deg kl 12. Luke 20: Middag kl 16 + rydding og oppvask Luke 21:  Tur på kafè med venninne mens mann og unger tar julehandelen Luke 22: Sove så leng

Julegavetips under 100,-

Julegaver trenger ikke være så dyre. Kanskje du trenger en ekstragave til ei venninne eller søster? Her finner du uansett mange julegaver til under 100 kr:

Pakkekalender til barn 1-2 år

Her gjør vi det enkelt, let`s face it; de bryr seg ikke spesielt om hva som er inni pakka, papiret er ofte det morsomste, og de kommer ikke til å huske noe av det når de blir eldre likevel ;) Men moro er det!! :) Duplo lego - kjøp en eske eller to og pakk inn noen få biter hver dag. Byggeklosser - en eller to klosser i hver kalenderpakke. Andre lekesett for småbarn, f.eks    Aktivitetskube  - en del i hver pakke. Lekematte og stableklosser  - pakk inn en del i hver pakke. Sett med lekemat - denne pakken inneholder 25 deler. Perfekt :) På julaften har barnet et helt fiks ferdig lekesett, som det vil ha glede av lenge etter at adventstiden er over! :) Andre ting som friste en liten toddler er: Biterangle - har den lille tenner på gang vil dette være en populær kalendergave :) Pakk inn en DOLLRULL - det blir garantert en artig morgen eller ettermiddag for poden (og litt rydding for deg etterpå, men det er det verdt) ;) Kjøp en pakke med klistremerker og

Gaver til henne (under 200kr)

Ofte kan det være litt vanskelig å finne fine gaver til under 200 kr, men det er langt fra umulig! Her har vi samlet et knippe gaver til henne som koster under 200 kr: ♥  Morsomme emojis-puter  som passer perfekt for jenter med sans for humor. Eller hva med katteputer , iskremputer eller cupcakesputer (nam :D)? ♥  Disse vakre og unike klokkene  er laget av ekte kokosnøtt og er et smykke i seg selv. Det produseres kun få av hver type, så sjansen for at hun allerede har en slik klokke er veldig liten :)

Aktivitetskalender: 24 forslag til alternativ julekalender

En julekalender trenger ikke bestå av bare leker eller snop. Hvorfor ikke satse på en julekalender som består av aktiviteter i år?